De perfecte partner voor uw horecaonderneming

Bij IJsnerds begrijpen we dat u als horecaondernemer altijd het beste hoogwaardige ijs wilt bieden aan uw gasten. Of u nu een trendy bistro, een levendig café of een gezellige lunchroom runt, ons assortiment ambachtelijk schepijs vormt een perfecte aanvulling op uw dessertkaart. Hierdoor kunnen uw gasten genieten van een heerlijk ijsdessert.

Ambachtelijke meesterwerken

Ons ambachtelijk schepijs wordt zorgvuldig en met passie bereid door onze ervaren ijsbereiders. Zij maken gebruik van de meest smaakvolle en unieke grondstoffen en zijn waakzaam op de perfecte structuur. Natuurlijk is ons ijs heerlijk om direct van te genieten in een hoorntje of bakje, maar het kan ook een fantastische aanvulling zijn op een dessert.

ijsmaker ijsnerds

Diversiteit in smaak

Voldoe aan ieders smaakvoorkeuren met ons breed scala aan heerlijke smaken. Probeer onze verfrissende sorbet smaak passievrucht, perfect gecombineerd met geroosterde kokosnootschilfers en verse passievrucht pulp voor een exotische ervaring.

Voor de liefhebbers van romige smaken is er witte chocolade, een heerlijke match met stukjes brownie en een verrukkelijke chocoladesaus als finishing touch.

Ontdek onze schepklare bakken en verras uw gasten telkens weer met nieuwe variëteit op de dessertkaart. Naast onze 5L bakken bieden wij ook 2,5L bakken aan om verspilling te voorkomen en te genieten van diverse smaken zonder overschot aan schepijs.

Creëer eigen belevenis

Creëer een unieke belevenis met onze verse ijsmixen op basis van melk of suiker. Maak zelf ambachtelijk schepijs door onze mix te combineren met eigen ingrediënten. Met de basismix melk maakt u bijvoorbeeld heerlijk stroopwafel ijs met toevoegingen als kaneel, stroop en stroopwafelstukjes. Ontdek eindeloze variaties met onze ijsmixen en verras uw gasten met zelfgemaakt ambachtelijk schepijs.

× Contact