Onze ijs smaken proeven? Bestel snel een sample!

Kant en klaar schepijs of ijsmix op smaak?

Zodra je wilt beginnen met schepijs is het belangrijk om jezelf de volgende vraag te stellen. “Wil ik het schepijs kant en klaar inkopen of zelf maken?”. Laten we de voordelen van beide opties naast elkaar leggen om je te helpen bij het maken van een keuze.

Kant en klaar schepijs:

  • Bijzondere smaken, onze ijsspecialisten zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken. Hierdoor ontstaat er het hele jaar door variatie in zowel ons assortiment, als jouw assortiment!
  • Compleet gedecoreerd, de kant en klare bakken schepijs zijn al compleet voorzien van garnering, inclusies en variegatos. Klaar om direct te verkopen!
  • Bezorgd tot bij u in de vriezer, als service pakken wij het ambachtelijke schepijijs zelf in. Zo kan jij lekker blijven verkopen in de winkel.

IJsmix:

  • Vers en ambachtelijk schepijs, na het afdraaien van de ijsmix op smaak heb je het meest verse schepijs, klaar om direct te verkopen!
  • Makkelijk gemaakt wanneer het u uitkomt, ijsmix in de machine, 7 minuten afdraaien en dat wanneer het jou uitkomt.
pistache en ijsmix Kant en klaar schepijs of ijsmix op smaak?

IJsmachines en IJsvitrines

Of je nu voor kant-en-klaar of zelf mixen gaat, een ijssalon zonder ijsvitrine en koelruimte is als een superheld zonder cape… het werkt gewoon niet. IJsnerds is jouw gids naar de perfecte deal en helpt graag bij de inrichting van je winkel. Wat hier allemaal voor nodig is hangt ervan af of je met kant en klaar schepijs, of met de ijsmix aan de gang gaat.

IJsmachines en IJsvitrines

Een uniek concept

De ijssalon van de toekomst creëren, dat is onze missie! De orderkiosk neemt de bestellingen op, onze data tool zorgt voor de inkoop en onze IJsnerds samen met jou voor het ijs. Maar ook bij het opstarten van de ijssalon zijn wij er voor jou. Hiervoor hebben wij een model ingericht, zodat je met een minimale investering kunt starten.

Samen groeien, dat is het doel. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Orderkiosk met datatool Een uniek concept

Begeleiding van begint tot eind

IJsnerds helpt je graag van A tot Z bij het opzetten van jouw winkel. We bieden tips voor de inrichting, bedenken slimme processen en delen onze ijswijsheid alsof het warme wafels zijn. Geen ervaring met ijs draaien? Geen zorgen! Onze ijsspecialisten zullen je begeleiden naar je eerste meesterwerk van ambachtelijk ijs!

wilfred ijsmaker Begeleiding van begint tot eind

Onze partners

Het creëren van een nieuwe wereld in ambachtelijk ijs kunnen we niet alleen. Gelukkig delen we deze visie met onze partners. Ook zij geloven in de toekomst van een data gedreven ijssalon. Met de toegevoegde waarde van onze orderkiosks en de schaalbaarheid en mogelijkheden van onze ijsmix op smaak. We zijn trots om met onze partners samen te mogen werken en ijssalons met elkaar te verbinden. Een nieuwe toekomst voor de ijsmarkt, daar hebben we allemaal wat aan!

Durf jij het aan?

rating ijsnerds van partners Onze partners
Interesse?
ambachtelijk schepijs

Laat hieronder uw e-mailadres achter en ontvang de nieuwsbrief. Zo mist u niks van de ontwikkelingen binnen IJsnerds.

× Contact