Onze ijs smaken proeven? Bestel snel een sample!

IJsbekers, de nummer 1 oplossing voor de tegenvallende zomer

De zomer in Nederland loopt vaak achter op onze verwachtingen, vooral in de maanden juni en juli. Dit jaar lijkt het weer nog meer teleurstellend dan gewoonlijk. Toch is er nog steeds hoop dat de zomer later op gang komt, zoals we in voorgaande jaren hebben gezien. Terwijl we wachten op die zonnige dagen, kunnen ijsverkopers inspelen op de behoeften van hun klanten met een slimme oplossing.

De voordelen van ijsbekers in Nederland

Uit eigen onderzoek van IJsnerds blijkt dat consumenten openstaan voor het concept van ijsbekers to-go. Deze trend biedt meerdere voordelen:

  1. Handig voor onderweg: IJsbekers zijn perfect om mee te nemen tijdens een korte wandeling of een uitstapje.
  2. Thuis in de vriezer: Consumenten kunnen hun ijsbekers gemakkelijk thuis in de vriezer bewaren voor een later moment.
  3. Thuisbezorgd: Door samen te werken met bezorgdiensten zoals Thuisbezorgd, kunnen ijsverkopers hun producten zelfs bij slecht weer aan de man brengen. Zo kunnen klanten thuis genieten van heerlijk ijs zonder de deur uit te hoeven. Daarbij is Thuisbezorgd ook een nieuw en eenvoudig distributie platform om potentiële nieuwe klanten te bereiken.

IJsbekers: Een slimme zet voor ijsverkopers

Voor ijsverkopers bieden ijsbekers meerdere voordelen. Niet alleen kunnen zij hun klanten een handige en geliefde optie bieden, maar ze kunnen ook hun verkoop vergroten tijdens de regenachtige zomermaanden. Door ijsbekers aan te bieden, spelen ijsverkopers slim in op de veranderende weersomstandigheden en klantbehoeften.

Direct ijs voor je ijsbekers bestellen!

Waarom kiezen voor ijsbekers?

  • Ambachtelijke kwaliteit: Klanten waarderen de smaak en textuur van ambachtelijk ijs, zelfs in een beker.
  • Flexibiliteit: IJsbekers zijn eenvoudig aan te passen aan de wensen van de klant, of het nu gaat om verschillende smaken of toppings.
  • Gemak: Met ijsbekers kunnen klanten genieten van hun favoriete ijs op hun eigen tijd en plek.

Het weer de baas met ijsbekers

Ondanks het tegenvallende zomerweer, biedt de ijsbeker een geweldige kans voor ijsverkopers om hun klanten tevreden te stellen. Door samen te werken met bezorgdiensten en de nadruk te leggen op de voordelen van ijsbekers, kunnen ijsverkopers hun omzet verhogen en hun klanten blij maken, ongeacht het weer.

Bekijk wat IJsnerds voor je kan doen!

contact knop     producten knop

 

Interesse?
ambachtelijk schepijs

Laat hieronder uw e-mailadres achter en ontvang de nieuwsbrief. Zo mist u niks van de ontwikkelingen binnen IJsnerds.

× Contact