Onze ijs smaken proeven? Bestel snel een sample!

Ambachtelijke meesterwerken

Ons ambachtelijk schepijs wordt zorgvuldig bereid door onze ervaren ijsbereiders. Zij maken gebruik van de meest smaakvolle en unieke grondstoffen en zijn waakzaam op de perfecte structuur. In onze productiekeuken zoeken we dagelijks naar de beste receptuur voor het perfecte ijsje. Zo is ons ijs een unieke toevoeging op uw dessertkaart!

 

wilfred-ijsmaker Ambachtelijke meesterwerken

Diversiteit in smaak

We streven ernaar om aan ieders smaakvoorkeuren te voldoen door een breed scala aan heerlijke smaken aan te bieden. Ons assortiment bestaat onder andere uit verfrissende sorbet smaken zoals passievrucht en mango. Ons schepklare passievrucht ijs is bijvoorbeeld heerlijk om te combineren met geroosterde kokosnootschilfers en verse passievrucht pulp voor een exotische smaak.

Voor degenen die dol zijn op een romige smaak, is witte chocolade perfect. Het vormt een heerlijke combinatie met stukjes brownie en een verrukkelijke chocoladesaus als finishing touch.

ijsdessert horeca Diversiteit in smaak

Creëer eigen belevenis

Voor een extra belevenis kunt u met behulp van onze verse ijsmixen, op basis van melk of suiker, zelf ambachtelijk schepijs maken. Aan de mix kunt u inclusies toevoegen om een ijsje te maken naar de wens van uw gasten. Zo kunt u stroopwafel ijs maken door kaneel, stroop en stroopwafelstukjes toe te voegen, of u maakt een heerlijk Bastogne ijsje van de basismix melk met kaneel, koekkruiden en Bastognekoek crumble.

Creëer eindeloze variaties met onze ijsmixen op basis van melk/suiker of op smaak en serveer uw gasten eigen bereidt ambachtelijk schepijs.

IJsmix-in-de-machine-gieten-nieuw Creëer eigen belevenis

Waar begin ik?

Weet u niet waar u moet beginnen bij het verkopen van ijs? Wij helpen u graag met het opstarten van A tot Z.

Met de ervaring van IJsnerds helpen we u niet alleen bij het ijs maken, we helpen u ook met het vinden van passende hardware voor in uw horecaonderneming!

Denk hierbij aan ijsmachines, maar ook aan koelingen en vriezers.

Een partnerschap, de sleutel tot succes!

 

hardware Waar begin ik?

Gratis sample?

Met ons uitgebreide assortiment schepklare bakken kunt u uw gasten keer op keer weer laten genieten van een nieuwe variëteit op de dessertkaart. Naast onze 5 liter bakken bieden we ook 2,5 liter bakken aan, zodat u niet vastzit aan grote hoeveelheden wanneer u meerdere smaken wilt bestellen. Zo voorkomt u verspilling en kunt u genieten van diverse smaken zonder overschot aan schepijs.

Graag een paar smaken willen proeven?

Interesse?
ambachtelijk schepijs

Laat hieronder uw e-mailadres achter en ontvang de nieuwsbrief. Zo mist u niks van de ontwikkelingen binnen IJsnerds.

× Contact