Liever kant-en-klaar schepijs? Onze ijsbereiders draaien de ijsmixen met liefde voor u af. Bestel eenvoudig de lekkerste smaken in 2,5 liter of 5 liter bakken.
Het Schwarzwälder kirsch schepijs is ondanks zijn moeilijke naam een heerlijke verfrissende smaak met een goede bite. De mascarpone basis in combinatie met de kersen variegato zorgt voor een frisse beleving. Daarbij zijn er stukjes chocolade brownie door het ijs gedraaid én als garnering te vinden. Deze stukjes brownie geven een lekkere bite aan dit verfrissende ijsje.
Dit heerlijke ijsje is alleen te verkrijgen in september. Trakteer je klanten op wat diversiteit.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
De heerlijke pistache die wordt gebruikt in ons meest populaire ijsje, zorgt voor de natuurlijke kleur en is afkomstig uit Bronte. Een streek in Sicilië (Italië).
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Onze Mango sorbet wordt gemaakt van de lekkerste Alphonso mango’s! Deze mango’s staan bekend om de zoete en warme smaak.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Het Chocolade schepijs is gemaakt van de lekkerste Belgische Callebaut chocolade!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Cherry mania schepijs is luchtig grieks yoghurt ijs met een heerlijke cherry saus topping en stukjes chocolade. Wie lust dat nou niet?
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Onze Citroen limoen sorbet wordt gemaakt van Siciliaans citroensap. Hierdoor heeft ons citroen sorbetijs een lichte en frisse smaak!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het citroen sorbetijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Romig en fris aardbei sorbetijs gemaakt van 100% aardbeien puree!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Ons sorbetijs aardbei wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Super lekker Stracciatella schepijs van verse weidemelk uit de omgeving met stukjes Belgische Callebaut chocolade.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Vanille schepijs wordt gemaakt met de vanillestokjes uit Madagaskar. Hierdoor heeft de vanille een heerlijke zachte en romige smaak!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Hazelnoot schepijs wordt gemaakt met de lekkerste Italiaanse hazelnoten uit Palermo. En dat proef je!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Romig ijs in de smaak Caramel zeezout met echte zoute caramel saus. Super lekker!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Het populaire Cookies schepijs met koekjesdeeg en stukjes chocolade chip!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Ons Cookies & Cream schepijs wordt gemaakt van onze Cookies & Cream ijsmix. Hier worden stukjes Cookie crumble aan toegevoegd voor de lekkere knapperige bite!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Dit Yoghurt ijs wordt gemaakt van onmeunig lekkere Zuivelhoeve yoghurt. Hierdoor heeft het schepijs een frisse en romige smaak. Zoals Yoghurt ijs hoort te zijn!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het ijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Het lekkerste Kinderbueno schepijs met crunchy Rock pasta, chocolade en hazelnoot variegatto!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Witte chocolade schepijs is gemaakt van de lekkerste witte Belgische Callebaut chocolade!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Ons Cheesecake Roodfruit schepijs is gemaakt van de Mascarpone ijsmix waarna er een variegatto van bosvruchten en Bastogne koek crumbles zijn toegevoegd. Heerlijk!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Kokosmakronen ijs met stukjes echte kokosmakroon!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het ijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Lion schepijs heeft de combinatie van chocolade, toffee saus en Lion crumbles. Dit zorgt voor een lekkere stevige bite!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
KitKat schepijs met echte stukjes KitKat, wie lust dat nou niet?
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Malaga schepijs met Rum rozijnen ofwel Boerenjongens. Deze unieke combinatie zorgt voor een uitzonderlijke smaakbeleving!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het malaga schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Appeltaart schepijs, precies zoals oma deze maakt, met een vleugje kaneel!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Bananen schepijs van lekkere zoete bananenpuree!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Ons Almond crunch schepijs wordt gemaakt van Amandel ijs met heerlijke stukjes amandel noten crunch. Dit geeft het ijs een lekkere knapperige bite!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Ons smartie ijsje wordt gemaakt van echte smarties. Dit ijs is super lekker voor jong en oud en wordt afgetopt met smartie-mini’s!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het smartie ijsje wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Koffie schepijs wordt gemaakt van 100% arabicabonen uit Brazilië waardoor u bent verzekerd van de lekkerste koffiesmaak!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Snickers schepijs wordt bereid op basis van de pindakaas ijsmix. Vervolgens wordt Calvé pindakaas toegevoegd met een vleugje stroop! Je bent jezelf niet als je trek hebt.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Passievrucht sorbetijs wordt klaargemaakt met puree van de passievrucht. De smaak is dan ook net zo fris en zoetzuur!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Passievrucht sorbetijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Ook zo gek op stroopwafel schepijs? Ons stroopwafel ijs wordt klaargemaakt met zoete stroop, een vleugje kaneel en knapperige stukjes stroopwafel!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Nutella ijs op basis van de lekkerste hazelnootpasta!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het ijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Heerlijk Bastogne koek schepijs met knapperige Bastogne koek crumbles!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Heerlijk Cassis sorbetijs van zwarte bessen!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het sorbetijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Yoghurt granaatappel schepijs wordt gemaakt van onmeunig lekkere Zuivelhoeve Yoghurt waar vervolgens granaatappel aan is toegevoegd voor de frisse, zoetzure smaak!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Ons frisse peer sorbetijs is gemaakt van zoet perensap. En dat proef je!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het peer sorbet ijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Romig framboos sorbetijs, gemaakt van frambozenpuree met frambozen pitten. Super lekker!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het ambachtelijke schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Het smurfen ijs heeft een zachte blauwe kleur met een heerlijke bubblegum smaak. Dit maakt het een perfecte traktatie voor de jonge ijsliefhebbers.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het ijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Het Yoghurt Sinaasappel ijs heeft een zoete en zomerse smaak en wordt gemaakt van onmeunig lekkere Zuivelhoeve Yoghurt. De zoete en sappige smaak van sinaasappel gaat goed samen met de romige textuur van yoghurt, waardoor er een heerlijke en lichtzure smaakcombinatie ontstaat. Ons yoghurt sinaasappel schepijs is ook wel bekend als ‘split’.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het ijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Het meloen ijs is gemaakt van de honing meloen (cantaloupe). Het sap geeft de frisse kleur en smaak aan het sorbetijs. Hierdoor krijgt ons meloen ijs een zoetzure smaak.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het ijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Het Lemon Crunch ijs is gemaakt van een limoncello pasta en Siciliaans citroenzuur. De lichte citroensmaak wordt gecombineerd met een een lemon crunch varigato. Deze crunchie bite geeft het ijs een extra dimensie en unieke textuur.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het ijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Ons Cookie Dough ijs is een combinatie tussen een van onze populaire smaken cookie dough en salted caramel! Ervaar het populaire cookies schepijs afgetopt met een zoete caramel topping. Kun je niet kiezen? Waarom niet allebei!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Aardbeien frambozen sherbet ijs.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Melkijs met een bittere amandelsmaak. Gevuld met bitterkoekjes.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Romig bananenijs met gekarameliseerde walnoten en chocoladestukjes.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Rijkgevuld Vanille ijs met wafel-chocoladestukjes afgetopt met toffeesaus.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Blauw kinderijs op basis van natuurlijke kleurstof met cookie smaak. afgetopt met kleurrijke smarties.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Gekarameliseerde pecan noten in maple siroop. Vanille basis met overheerlijke karamelsaus.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Yoghurt aardbei schepijs wordt gemaakt van onmeunig lekkere Zuivelhoeve Yoghurt waar vervolgens aardbei aan is toegevoegd voor de frisse en zoete smaak!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Yoghurt granaatappel schepijs wordt gemaakt van onmeunig lekkere Zuivelhoeve Yoghurt. We geven echt smaak door wat bosvruchten toe te voegen voor een natuurlijke en zoete smaak.
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Heerlijk verfrissend mint ijs van verse weidemelk uit de Twentse omgeving, afgemaakt met Belgische Callebaut chocolade!
Ons ambachtelijke schepijs wordt door onze IJsnerds gemaakt en afgedraaid. De kennis, kunde en het ambacht proeft u terug in het ijs.
Het schepijs wordt gedecoreerd geleverd. In de vitrine zetten en scheppen maar.
De voorraad kan het beste bewaard worden op -18°C. Voor de directe verkoop raden wij aan de vitrine op -12°C in te stellen. In de tussentijd moet het ijs geleidelijk terug gekoeld worden naar -12°C.
Met onze ijsmix (op smaak) kan iedereen vers en ambachtelijk schepijs produceren. Zo helpen we u bij het complete proces; van de aanschaf van de machine en uitleg over het gebruik, tot de ijsmix. U hoeft de ijsmix alleen nog in de machine te gieten, af te draaien en te decoreren. Zo vult u eenvoudig uw vitrine met ambachtelijk schepijs. Lekker slim!
De Basismix melk is een kant-en-klare, vloeibare Bag-In-Box-mix op basis van lokaal geproduceerde weidemelk. Deze kwalitatief hoogwaardige melk draagt bij aan een optimale structuur en smaak. Door uw eigen ingrediënten toe te voegen, kunt u veel verschillende soorten ijs maken.
Tip van IJsmaker Ben: Maak met de Basismix melk bijvoorbeeld eens Stracciatella, Malaga, Bitterkoekjes, Bastogne-koek, Kokosmakronen, Dadelvijgen, Nutella, Stroopwafel, Walnoot, Tiramisu of Smarties.
Het afdraaien van de ijsmix in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
De Basismix suiker is een kant en klare vloeibare Bag-In-Box mix waarmee sorbet ijs gemaakt kan worden. Door uw eigen ingrediënten toe te voegen kunt u veel verschillende soorten sorbet ijsje maken.
Tip van IJsmaker Ben: Maak met de basismix melk een Appelsorbet, Ananas-sorbet, Cassis-sorbet, Peer sorbet, Pink grapefruit sorbet, Watermeloen sorbet, Sinaasappelsorbet en Passievrucht sorbet.
Het afdraaien van de ijsmix in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
De Basismix Vegan is een kant en klare vloeibare Bag-In-Box mix waarmee vegan ijs gemaakt kan worden. Door uw eigen ingrediënten toe te voegen kunt u veel verschillende soorten ijs maken.
Het afdraaien van de ijsmix in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
De ijsmix Pistache is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix op smaak. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om pistache-ijs te maken. Ons pistache-ijs heeft een natuurlijke kleur en is afkomstig uit Bronte, een streek in Sicilië (Italië).
Het afdraaien van de ijsmix pistache in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
De ijsmix Mango sorbet is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix op smaak. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om mango sorbetijs te maken. De ijsmix Mango sorbet wordt gemaakt van Alphonso mango’s. Deze mango’s staan bekend om hun zoete en warme smaak.
Het afdraaien van de ijsmix Mango sorbet in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
De ijsmix Chocolade is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix op smaak. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om chocolade-ijs te maken. Voor ons chocolade ijs gebruiken we de lekkerste Belgische chocolade uit Callebaut.
Het afdraaien van de ijsmix in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
De ijsmix Citroen sorbet is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix op smaak. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om citroenijs te maken. De ijsmix citroen sorbet wordt gemaakt van Siciliaans citroensap. Hierdoor heeft het ijs een lichte en frisse smaak.
Het afdraaien van de ijsmix citroen sorbet in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
De ijsmix Aardbei is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix op smaak. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om aardbeienijs te maken.
Het afdraaien van de ijsmix aardbei sorbet in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
De ijsmix Vanille is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix op smaak gemaakt van vanillestokjes uit Madagaskar. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om vanille-ijs te maken.
Het afdraaien van de ijsmix vanille in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
De ijsmix Hazelnoot is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix op smaak. Deze smaak is gemaakt van de beste hazelnoten ter wereld. Deze hazelnoten komen uit Palermo in Italië. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om heerlijk ijs met hazelnootsmaak te maken.
Het afdraaien van de ijsmix hazelnoot in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
De ijsmix Caramel is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix op smaak is gemaakt met de lekkerste caramel pasta en caramel saus. U hoeft zelf niks aan de mix toe te voegen om heerlijk ijs met caramelsmaak te maken.
Tip van IJsmaker Ben: De ijsmix Caramel is heel geschikt om bijvoorbeeld Caramel zeezout mee te maken.
Het afdraaien van de ijsmix caramel in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
De ijsmix Cookies is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix op smaak. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om cookies ijs te maken.
Tip van IJsmaker Ben: De ijsmix Cookies is heel geschikt om Cookie Dough mee te maken.
Het afdraaien van de ijsmix Cookies in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
De ijsmix Cookies & Cream is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix op smaak. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om Cookies & Cream ijs te maken. U maakt het ijsje echt af met een Oreo koek crumble topping.
Het afdraaien van de ijsmix Cookies & Cream in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
De ijsmix yoghurt is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix op smaak. Onze yoghurt smaak is gemaakt van weidemelk uit de omgeving, en dat proeft u. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om ijs met yoghurtsmaak te maken.
Tip van IJsmaker Ben: De ijsmix yoghurt is erg geschikt om Yoghurt bosbessen, Yoghurt sinaasappel, Yoghurt granaatappel en Cherry mania mee te maken.
Het afdraaien van de ijsmix yoghurt in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
De ijsmix banaan is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix, op smaak gemaakt met bananenpuree. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om ijs met bananensmaak te maken.
Het afdraaien van de ijsmix banaan in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden.
De ijsmix Amandel is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix op smaak. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om ijs met amandelsmaak te maken.
Tip van IJsmaker Ben: De ijsmix amandel is heel geschikt om bijvoorbeeld Almond crunch mee te maken.
Het afdraaien van de ijsmix amandel in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden!
Kant & klare vloeibare Witte Chocolade ijsmix op smaak (Bag In Box) van IJsnerds. Gemaakt met de lekkerste belgische chocolade van Callebaut. Deze ijsmix is gemaakt van lokaal geproduceerde weidemelk voor een optimale structuur en smaak van het uiteindelijk afgedraaide ijs.
De ijsmix witte chocolade wordt 7-8 minuten in de batch vriezer afgedraaid en is vervolgens klaar voor gebruik!
De ijsmix Mascarpone is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix, gemaakt met een variatie van bosvruchten en lotus crumble voor een optimale smaak. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om ijs met mascarpone smaak te maken.
Tip van IJsmaker Ben: De ijsmix mascarpone is heel geschikt om Cheesecake roodfruit en Cheesecake lemon mee te maken.
Het afdraaien van de ijsmix mascarpone in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden.
De ijsmix voor Appeltaart is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix. De authentieke smaak van appeltaart in combinatie met kaneel, allemaal in een ijsmix. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om ijs met Appeltaart smaak af te draaien!
Het afdraaien van de ijsmix Appeltaart in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden.
De ijsmix voor Dulce de leche is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om ijs met dulche de leche smaak te maken.
Tip van IJsmaker Ben: Door middel van het toevoegen van Lion crumble en caramelsaus kan hier heerlijk Lion ijs van worden gemaakt.
Het afdraaien van de ijsmix dulce de leche in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden.
De ijsmix Koffie is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om ijs met koffie smaak te maken. Deze ijsmix is gemaakt van brasil 100% Arabica koffie waardoor het ijs een zachte en zoete smaak krijgt. De koffie is op een eerlijke manier verkregen zonder schade toe te brengen aan de natuur en de koffieboeren.
Het afdraaien van de ijsmix koffie in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden.
De ijsmix voor Framboos is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om ijs met framboos smaak te maken. Deze ijsmix is gemaakt van frambozen puree met frambozen pitten.
Het afdraaien van de ijsmix framboos sorbet in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden.
De ijsmix Pindakaas is een vloeibare Bag-In-Box ijsmix, gemaakt met geroosterde pinda’s. U hoeft niks aan de mix toe te voegen om ijs met pindakaas smaak te maken.
Tip van IJsmaker Ben: De ijsmix pindakaas is heel geschikt om Snickers ijs mee te maken.
Het afdraaien van de ijsmix pindakaas in de batch vriezer duurt 7 tot 8 minuten. Nog even decoreren en voilà: het ijs is klaar om verkocht te worden.
Laat hieronder uw e-mailadres achter en ontvang de nieuwsbrief. Zo mist u niks van de ontwikkelingen binnen IJsnerds.